istoricul brutariei enea

POVESTEA NOASTRA

 

Exista un loc unde traditia se imbina perfect cu experienta si calitatea, iar acest loc este reprezentat de Brutaria Enea.

Luand fiinta in anul 1994, iata-ne ajunsi astazi la cea de a 2 a generatie, iar povestea nu se va opri aici cu siguranta. Ne dorim sa continuam pe acelasi drum al devotamentului pentru calitate, incercand sa va oferim dumneavoastra cele mai bune rezultate ale muncii noastre.

Productia initiala a fost reprezentata de painea tip franzela, insa acum, cu 20 de ani mai tarziu, peste 200 de specialitati de panificatie, patiserie si cofetarie pot fi regasite pe rafturile magazinelor noastre. Acest lucru demonstreaza dezvoltarea continua pe care am avut-o de-a lungul anilor.

DESPRE NOI

In anul 2011 a fost inaugurata prima sectie de patiserie din zona Pipera, urmand ca in 2014 sa fie deschise si in Voluntari sectiile de cofetarie si patiserie. Insa toate aceste realizari nu ar fi putut avea loc fara concursul a trei “ingredinte” esentiale:

– “Familia” celor peste 70 de angajati, dintre care peste mai bine de jumatate sunt alaturi de noi inca din prima zi de existenta;
–  Materiile prime folosite, intotdeauna de cea mai buna calitate;
–  Clientii nostri, cel mai important “ingredient”, cei fara de care toate acestea nu ar fi fost posibile.
Asadar, dragii nostri clienti, va asteptam cu mare drag in continuare sa gustati produsele noastre si sa ne fiti alaturi, avand garantia profesionalismului nostru.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!